header-image

presslunch hos fogia 6 februari 2016

wm-teaser-fogia-600x450-minDSC_0111DSC_0109DSC_0104DSC_0107DSC_0114DSC_0114Nyheter hos Fogia

Igår var jag på presslunch hos företaget Fogia:s showroom i Finnboda hamn. Det bjöds på en fantastisk lunch lagad av Malin Söderström som jobbar på Moderna Museet som chefskock och under lunchen presenterades det en hel del nyheter inom inredning. Vi fick se en fin förhandsvisning av nyheter som lanseras på Stockholm Furniture Fair nästa vecka. Designrådgivarna Note Design Studio närvarade. Bland annat presenterades det en filt som kallas Koster Blanket. God mat, trevligt sällskap och massor av inspiration för 2016 helt enkelt. Tack Grand Relations för en fint arrangerad lunch!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *