header-image

nytt år och nytt hår 3 februari 2016

asd18acfFin hos Cut In Kitchen

I lördags lät jag Ä N T L I G E N Giselle sätta fingrarna i min slitna man. Giselle och hennes salong Cut in kitchen kommer ju till Stockholm och salong Min syster jag jag, typ varje månad och då passar jag på. Håret hade växt rejäl och hade en 10 cm utväxt så det tog sin lilla tid att bleka botten. Giggi la också i tre sorters slingor och så avslutades hela sessionen med en proffsföning. Tada! Nu ser mitt hår levande ut igen med kaskader av slingor på en botten av en kall blond ton. Snyggt. Fick också hem två nya produkter från Matrix, ett schampo och en hårinpackning som skonsamt rengör och stärker skadat/känsligt hår med Intra-Cylane&trade och bambu. Ger håret bättre motståndskraft och naturlig glans. Utan parabener. UNDERBART att få en ny hårman nu i februarikylan. När håret är snyggt är känslan en annan helt enkelt. 

Nu skall jag strax in till stan och till modeveckan igen. Yogan igår var härlig men jag sträckte armen på ngt sätt. Det blir väl lite småskador i kroppen när man helt plötsligt går från 0 till 100 träningsmässigt. Idag blir det en paus med träning men imorgon blir det ett lunchpass igen. Ha en fin dag bloggisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *