header-image

fashion week 1 februari 2016

DSC_1735DSC_1738 PicMonkey CollageIMG_1213SFW 2016

Idag hade Stockholm Fashion Week premiär och jag valde att gå på Busnel kl. 17.00 på Berns. Tyckte den vita klänningen (på första bilden som jag tog) var absolut snyggast på hela visningen. Helt ärligt så hann jag inget annat pga plugg eftersom jag har en presentation inför klassen imorgon. På onsdag blir det däremot modevisningar hela dagen. Så det här med outfit på modeveckan. Det är alltid lite stress och press när det kommer till outfit-val och i sista stund så sprang jag in till & Other Stories och panikköpte en blus+hatt. Resultatet ser ni på bilden:) Innan visningen så fotade jag lite looks med fotografen Taha Fukowski – resultatet ser ni på bloggen snaaaart och jag och Taha kommer jobba mer ihop framöver vilket känns jättekul. På första bilden ser ni Pernilla och Katarina från östermalmsbutiken Katarina & Vänner – jättetrevligt sällskap under visningen. Nu är det dags att hoppa i säng och ladda inför presentationen imorgon och sen yogaklass och middag på Lydmar Hotel på kvällen. Natti finisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *