header-image

min helg 31 januari 2016

aFrisör, Lena PH och träningspass

Har haft en hektisk och rolig helg med frisörbesök som tog 3.5 timmar pga min totala hår-disaster (skall skriva ett helt inlägg om hårbesöket tänkte jag), fotografering på stan med Sofie i iskallt väder, konsert med Lena PH på Circus med ett gäng härliga värmlänningar, drinkar på bar Marie Laveau och champagnerace på Scandic Malmen med ett glatt gäng vänner. Lördagskvällen till ära hade jag satsat ordentligt på outfit, smink och hår. Det blev en konstmönstrad klänning från Desigual, blå makeup från Make up Store och en läderclutch från en vintageaffär i Gbg och massor av gucci-parfym. Underbart att piffa till sig ordentligt någon gång ibland och jag tror nog att den kvällen blev lite extra lyckad pga min mundering;) Idag har jag signat upp mig på Nordic Wellness (!) i ett helt år! Inga ursäkter längre. PT-timme är inbokad och målet är att bli stark och fit och må bra inside out. Det handlar också om att bli av med min inre stress som jag har då och då och som gör att jag inte alls mår särskilt bra psykiskt. Jag lagrar saker som jag sällan kanaliserar och jag tror träning är nyckeln till att bli av med stress. Nu skall jag försöka få in tre pass i veckan med minst ett yogapass för yoga är som balsam för hållning, andning och fokus. Det var den helgen det.

Så vad händer denna vecka?

  • Jo, det är Fashion week!!! Har två visningar inbokat, hinner inte mer. Följer flödena på insta och bloglovin helt enkelt. 
  • Skall ut och äta på Lydmar hotel på tisdag, Det är krogveckan i hela Sverige och en hel del braiga restauranger har supererbjudanden med två rätter för 300 kr, som normalt sett kanske kostar det dubbla. Lite som fashion week för matnördar.
  • Skall jobba ngt pass och plugga på som vanligt. Har en presentation på tisdag inför hela klassen. Har ansökt om studier i Lissabon nu och håller tummarna för att jag kommer in. 
  • Skall på Rotaract nätverksmiddag på torsdag. 
  • På presslunch på Fogia.
  • Annika fyller år och skall ha fest. 
  • Och tre träningspass då..

Det var min hel och min kommande vecka<3 Vi hörs finisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *