header-image

ny stilren klocka 29 januari 2016

DSC_1407

Tada, ett nytt och fint ur till mig i januaripresent!

maggiooMaggio-klocka till moi

Så har äntligen fått en ny klocka och den här är från Maggio, och märket Maggio har precis som ni säkert anar, en koppling till allas vår sångerska Veronica Maggio. Våren 2006 återupptog Christian med sin syster Veronica Maggio familjetraditionen med smyckestillverkningen från 1969. Pappan till syskonen kommer från Milano och var silversmed i Milano. Man kan köpa deras ursnygga klockor på maggio.se. 

maaaaaMin klocka heter Vicenza Black och har stållänk och snygg, svart urtavla som ni kan se. Älskar att den är vattentät också för då behöver jag aldrig ta av den:)

DSC_1348Bilderna ovan är från cafè Snickarbacken 7 där och jag några utbytesstudenter drack kaffe förra veckan.

magiooooooOch här drack jag apelsinjuice på Radisson Waterfront Hotel. 

maggiooSå nu har jag en lite mer utstuderad klocka med läderarmband och en klocka som är mer stilren. Kul att byta av med. Iaf, idag är det fredag och inga större planer här faktiskt. Skall jobba och tvätta samt laga lite mexikansk lunch. Imorgon blir det roligare för då blir det frisörbesök, fotografering, Lena PH-konsert och utgång på Marie Laveau. Happy Weekend loves!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *