header-image

det ytliga inlägget 25 januari 2016

DSC_0544My Make-Over

Ovan: En fräsch bild från då man var nyfriserad typ anno 2014. I år har jag knappt kunnat ta några bilder på mig själv för har inte känt mig i form helt enkelt. Men denna veckan är veckan då jag kommer komma tillbaka med besked ytligt sett hehe;) För det första skall jag äntligen unna mig x antal skönhetbehandlingar. Det är HÖG TID efter månader av totalt skönhetsförfall. 1. Pedikyr för jordgubbsröda naglar och fotmassage. 2. Massage för mina trötta axlar och för att förebygga värk och stelhet. 3. Frisör för klipp och sling samt utväxtfärgning. Stort behov kan jag säga. 4. Göra mina fransar för fina ögon utan att behöva mascara. 5. Ansiktsbehandling för att tömma porer och rengöra på djupet. Detta skall bli helt U N D E R B A R T!!!  Har jobbat så hårt hela December och detta är som en stor present till mig själv. Jag brukar göra så här två veckor om året. En vecka på våren och en på hösten då jag riktigt går igenom hela kroppen från topp till tå. Jag mår mycket bättre efteråt och det frigör en massa stress. Iaf på lördag skall jag få till en fotografering så ni kan se resultatet:) Ser detta som en ultimata belöningen. Sen är det det vanliga. Studier, lite extrajobb och möten, bland annat med min före detta mentor Annalena Hultman som var VD på Handelskammaren förut. På lördagskväll skall jag på konsert och se Lena PH, har blivit bjuden av konstnären Marie Wenngren som jag känner från Karlstad. Skall också skriva en ansökan till en vårkurs i Lissabon som mitt masterprogram erbjuder i April. Vore fantastiskt att få mina högskolepoäng i Portugal och det skulle göra mycket för studiemotivationen kan jag säga. Håll tummarna. 

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *