header-image

my weekend 24 januari 2016

dLördagen

Har haft en fin helg med nära vänner. Inga krav, inga måsten, bara mysigt umgänge på olika håll i Stockholm. Så i lördags åkte jag först till Sofie. Hon hade hälsomånad så hon bjöd på smoothie med nyponpulver, kokosfett och massor av bär. En tia! Sofie är alltid så inspirerande. Hon är en person som är principfast och om hon har bestämt sig för en sak som till exempel att träna tre gånger i veckan eller köra detox en månad, då gör hon det. Efter Sofie blev det filmen Suffragette (som handlar om kampen för kvinnlig rösträtt i England) med brorsan, syrran, Erik och Carl. Folk klappade i händerna efter filmen. Den var bra men inte så stark som jag hoppats. Efter filmen sov jag över hos Erik och Carl och vi drack te och tittade TV. 

aeLunch på Waterfront

Och sen på söndagen, alltså idag så träffade jag Christian (min bror alltså) på hotel Waterfront för en lätt lunch. Han lärde mig hur man tar bättre bilder med kameran. Han är en otrolig fotograf, men till skillnad från mig så har han ingen blogg utan han gör det enbart för skapandets skull. Han har en fin instagram som ni kan kolla in här

PicMonkey CollageVietnamesisk middag

Efter lunchen med Christian bar det av till Nacka för middag hos Linnèa tillsammans med Erika, Frida och Erik. Vi gick ju i samma klass i Karlstad (inte Frida utan hon är rumskamrat med Linnèa) så det var kul att träffas allihopa och bli lite uppdaterade om varandras liv. De bjöd på vietnamesiska vårrullar som man rullade själv…lite som 2000-talets tacos. Underbart gott. De var den finfina helgen det. Att vara singel i många år tightar till vänskapsbanden ordentligt. Mina vänner har varit de som ersatt en nära kärleksrelation. En vän vet ju det mesta om dig men tycker om dig ändå. På vänskap är det också mindre slitage och mer space. Finns mycket att skriva om vänskap…jag värdesätter det högt och jag tar det inte för givet<3

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *