header-image

armband for life 22 januari 2016

DSC_1384DSC_1388DSC_1384ForLife

Vem hade kunnat tro att färgglada plastarmband med olika citat, meddelanden eller texter på skulle bli en sådan megahit i Sverige. Väldigt många människor bär armbanden, män som kvinnor. Unga som gamla. Pengarna går till en god sak och det känns för en gång skull väldigt kul att trenden med armband håller i sig. Ju fler armband som säljs desto mer pengar får organisationen in så de kan fortsätta arbeta med välgörenhet. Jag har sedan tidigare stöttat både Childhood och Ung Cancer genom att köpa armband. Nu har jag hittat ForLife som drivs av företaget Helpers Alliance Sweden. Detta är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning. Grundidén är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang. Jag älskar deras armband och det finns massor att välja på. Kolla in deras webbshop här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *