header-image

pressdag på formex 20 januari 2016

DSC_1296 rtStora Formex-Dagen

Idag var jag för första gången i mitt liv på lifestyle-mässan, eller nordens största inredningsmässa FORMEX. Jag har mest haft modefokus i mitt bloggande, men kan inte hjälpa att det mer och mer smyger in lite inredning då och då. Kanske för att jag också mer och mer blir intresserad av det på ngt sätt…har det att göra med att man vill settle down..?;) Jag och de tre blondinerna som börjar på A hängde hela dagen, dvs. Annika Rådlund (chefredaktör på tre tidningar), Annelie Niehoff (bloggare och skribent) och Annika Duckmark (bloggare, modell). Jättekul att hänga med tre medie- och inredningsproffs. Jag kommer att skriva lite mer detaljerade inlägg om vårens nyheter imorgon tänkte jag. Här sitter jag i Linda Lampenius fantastiskt tjusiga och egendesignade soffa som hon designat för C/O Home. Deras affärsidé är att tillverka möbler exakt som kunderna vill ha dem, och man kan alltså designa sin egen soffa hos dem. Något som också Tony Erving, Stefan Saug och då Linda Lampenius gjort. Kika mer på deras hemsida här

Outfit: Jeans/Gina Tricot, Skjorta/Massimo Dutti, Cowboyboots/Zodiac, Väska/Ralph Laurent, Klocka/Atom Milano, Halsduk/Maya Copenhagen, Armband/For Life, Childhood & Ung Cancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *