header-image

senaste nytt 19 januari 2016

PicMonkey CollageMat 

Här kommer en liten summering av de senaste två veckornas höjdpunkter emellan jobb och studier. I mat- och dryckesväg har jag bland annat druckit Irish Coffee på Gothia Towers och Riche, ätit västkustostron i Feskekôrka och ätit ljuvlig pressfrukost hos Mildh Press på Östermalm. Sen var jag ju på Toso på dejt som ni vet:)

aVänner

Det har varit väldigt mycket socialt den senaste tiden vilket jag är oerhört tacksam för, och extra mycket glad är jag för jag vet hur det är att vara utanför och ensam. Jag träffade Louisa och Raiana på Burger vid Hötorget igår och hängde med Erik och Carl på Mall of Scandinavia häromdagen. I Göteborg hade jag en reunion med en hel del gamla klasskamrater från låg- och mellanstadiet. Jätteskoj att ses igen<3 

dMateriellt

Älskar mitt tygarmband från Missoni – passar perfekt till min klocka i silver och skinn. Skorna i mitten blev jag kär i när jag var på pressvisningen hos Mildh Press, och de kommer från Billi Bi. Nytt i min porslinssamling har vi en underbar porslinsburk från Rörstrands kollektion”Eden” av Sigrid Richter. 

sBesökte 

Besökte tropiska palmhuset i Trädgårdsföreningen, Göteborg. En exotisk oas i bitande kyla. En plats där växter frodas i hög luftfuktighet. En levande djungel med flera sektioner. Satt där länge och bara andades. Bilden i mitten är från utställningen Stain av Kristina Matousch på Galleri Riis jag besökte i lördags. Sista bilden är på sten- och glasarkitektur som utgör tvillingtornen vid Korsvägen i Göteborg. Vackert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *