header-image

Gudrun Sjödén ss16 16 januari 2016

DSC_0005 DSC_0006DSC_0007DSC_0008DSC_0011DSC_0016Paris, Venedig och Istanbul

Våren är ju faktiskt på intåg även om det är kanske tre månader kvar av vinter-feeling. Kan ändå inte låta bli att kika på vårkollektionerna jag fotade på pressvisningarna i November. Här ser ni lite smakprov från Gudrun Sjödéns vårkollektion 2016 som är en resa från väst till öst, från en metropol till en
annan.
”Vi startar vår kreativa resa i Paris, för att sedan åka vidare till Venedig och till slut hamna i Istanbul. Resultatet blev en kollektion inspirerad av elegant fransk art deco, varma venetianska färger och det handmålade kaklet i Istanbuls praktbyggen, som ofta går i toner av blått.” säger Gudrun Sjödén, ägare och creative director.
Som vanligt tyckte jag att kollektionen bjöd på sprakande färger med internationella referenser, alltså Gudruns främsta signum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *