header-image

att tappa stilen 15 januari 2016

DSC_1064 DSC_1065DSC_1073DSC_1066Happy Friday

Godmorgon finisar! Jag är på väg till skolan nu på ett sex timmar långt seminarium. Hela helgen skall jag ta det lugnt för det har varit en intensiv vecka med omställning från att ha befunnit mig på landet till att nu vara i stan, och sen i tillägg studier, pressvisningar, spring i tunnelbanan med hjärtat i halsgropen och catch up med vänner. Här är lite bilder från Mall of Scandinavia från i tisdags. Nu när det är så kallt lägger jag inte ner så mycket tid på stil, utan det handlar mer om att inte frysa ihjäl. Långkalsonger, raggsockor, uggs med fårskinn och dunjackor. Ett förfall stilmässigt som får vara tills termometern visar lite mer än -15 grader. Hyn är fnastorr av alla värmeelement som står och brinner och håret är en katastrof med en decimeter utväxt. Jaja, den 30:e Januari är det frisörbesök och därefter ansiktsbehandling så jag ser ljuset i tunneln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *