header-image

bloggpaus galore 5 januari 2016

DSC_0209DSC_0211DSC_0206 2DSC_0217Tillbaka med besked

Bloggpaus G A L O R E! Julsemester från bloggen gånger XXL. Det här jullovet blev som ni kanske märkte väldigt långt. Och orsak till denna två-veckors paus stavas servstrul och lösenordsfel här på lyxportalen. Det kom ifs lägligt eftersom jag jobbat och pluggat som en galning i två veckor…ingen julefrid för mig minsann, så tvivlar på om det hade blivit så mycket bloggande ändå men nu är jag iaf äntligen tillbaka. I nuläget har jag tyvärr inga glittriga nyårsbilder eller magiska juldukningar att bjuda men tänkte leverera desto mer annat än jultema från och med nu. Lite årssummeringar (om än lite sent), årsplaner och annat smått och gott så stay tuned. Ha en fin tisdag<3 (Bilderna är från Stockholm 2013)

Translation

Blog Pause G A L O R E! Had a little longer Christmas vacation from my blog than I expected. This Christmas holiday turned out as you may have noticed very long. And the reason for this two-week break is because of a problem on the site here, but now I’m finally back anyway. At the moment, I have unfortunately no glitzy New Year pictures or magical christmas cards to offer but will deliver other things than Christmas theme from now on, so stay tuned. Have a nice Tuesday <3 (Pictures taken 2013 in Stockholm)

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *