header-image

”assistants and location manager” 21 december 2015

ali1 aliDSC_0537St0lt Samarbetspartner

Via min blogg har jag haft en rad samarbeten genom åren både med företag, kreatörer, bloggare och framförallt fotografer, och det mest tongivande samarbetet i år var utan tvekan min kollaboration med den stjärnfotografen Ali Ghorbani i Hong Kong. Under ett halvår assisterade jag honom på en rad photoshoots runt om i den vibrerande metropolen och en del av resultatet är den här fantastiska kalendern som Ali ger ut varje år till välgörenhet. Jag finns med på listan under ”Assistants & Location Managers” – SÅ STOLT! Igår fick jag kalendern på posten och den kommer ha hedersplatsen i köket under 2016.

Translation

Through my blog, I have had many collaborations over the years with companies, designers, bloggers, and most of all photographers. The most interesting and fun work this year was my collaboration with the star photographer Ali Ghorbani in Hong Kong. A half year I assisted him on a series of photoshoots around the vibrant metropolis and part of the result is this amazing calendar that Ali create every year for charity. I’m on the list under ”Assistants & Location Managers” – SO PROUD! Yesterday I got the calendar in the mail and it will have the best place in my kitchen during 2016. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *