header-image

julfrågor 19 december 2015

hdj”…önskar mig saker som förbättrar mitt utseende..”

 1. Var och hur kommer du att fira jul i år?  Firar med familj och släktingar i år hemma hos oss. Kommer även att jobba lite extra på julafton.
 2. Har du haft någon riktigt misslyckad jul? Hade magsjuka 2006 i London på julafton då jag bodde på Royal air force club nära Piccadilly Circus. Bodde mitt i centrum i en av Europas vackraste julstäder men ville bara hem. Har aldrig känt mig mer ensam och miserabel.
 3. Vad önskar du dig i julklapp? Saker som förbättrar mitt utseende ha ha!! Typ en eltandborste, ett dyrt serum för min snart 30-åriga hy (..och det fick jag i en för tidig julklapp), kemisk peeling på salong och dyra hårprodukter, och så alla de saker som jag hade i förra inlägget.
 4. Vad är det bästa med julen? Smakerna helt klart. Saffran, kanel, glögg, kryddpeppar, senap. Även musiken är så mysig med klassiker från Frank Sinatra och Bing Crosby. Gillar också att gå till kyrkan på julkonserter. Var och lyssnade på Adolf Fredriks luciakonsert med min kusin Livia häromveckan – såååå fint<3
 5. Vad skall du göra fram till jul? Jag flydde stressen i Stockholm och sitter i skrivandets stund i köket med mor och far. Har just gjort köttbullar av 1.5 kilo köttfärs. Min hemlighet för att få de bästa köttbullarna är att ha i senap, soja och kryddpeppar. Vi lyssnar på julmusik från Downton Abbey. Jag sov till 10.30. Slappnar av totalt. Skall snart till min barndomsvän Emelie och Thomas på julmys med övernattning.
 6. Och jullovet? Skall studera, jobba och blogga.
 7. Märkligaste julen: Har firat både i Rio, Miami, London, Rom och Stavanger. Har jobbat så många julaftnar att jag tappat räkningen, eller så har jag råkat bo i någon av dessa länder och haft pojkvän eller jobb eller varit volontär.

Translation

 1. Where and how will you celebrate Christmas this year? Celebrating with family and relatives in our home. Will also work a little extra on Christmas Eve.
 2. Have you had a really bad Christmas? Had stomach flu 2006 in London on Christmas Eve when I was living at the Royal Air Force club near Piccadilly Circus. I was in the center of one of Europe’s most beautiful cities but I just wanted to go home. Have never felt more lonely and miserable.
 3. What do you want for Christmas? Things that improve my look ha ha !! Like an electric toothbrush, an expensive serum for my nearly 30-year-old skin (..and I got it already as an early Christmas present), chemical peeling at the salon and expensive hair products.
 4. What is the best thing about Christmas? The flavors. Saffron, cinnamon, mulled wine and mustard. Even the music is so cozy with the classics from Frank Sinatra and Bing Crosby. I also like to go to church on Christmas concerts. Listened to Adolf Fredik`s music classes concert with my cousin Livia the other week – sooo nice <3
 5. What will you do until Christmas? I escaped from Stockholm and right now I am in the kitchen with mother and father. Just made meatballs of 1.5 kg of ground beef. We listen to Christmas music from Downton Abbey. I slept until 10:30 AM. Relax a lot. I will soon go to my childhood friend Emily and Thomas for a stay over. 
 6. And the Christmas break? Will study, work and blogging.
 7. Strangest Christmas: Have celebrated x-mas in both Rio, Miami, London, Rome and Stavanger. Has worked so many Christmases that I lost count, or I lived in one of these countries and had boyfriend or job etc. 

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *