header-image

veckan innan jul 15 december 2015

DSC_0156Stress, Stress

Tänk att det nästa torsdag är julafton. Och tänk att jag bott i Stockholm en hel termin nu. Tiden gick fort och jag lärde mig navigera i huvudstaden. Jag fick en handfull nya kontakter och en och annan ny vän. Det har varit en stressad termin och jag kan inte säga att jag har hunnit landa. Jag har velat fokusera på så mycket saker samtidigt att det har blivit splittrat. Jag har velat vara överallt på samma gång vilket gjort att jag nästan stressat sönder mig själv. Till våren vill jag skala av och fokusera. Fundera på vad mitt mål egentligen är och hur jag skall nå dit. I jul, faktiskt redan på torsdag åker jag hem till mina föräldrar på västkusten, tillbaka sen den 11:e nånting. Där är det tyst, stilla och nära till naturen. Där skall jag göra en årsplan som skall ta mig dit jag vill. Jag skall fundera på vad jag vill prioritera i livet helt enkelt och vart jag verkligen vill nå. Fram tills dess skall jag studera och träffa ett par vänner till och önska en god jul. Ikväll skall jag till polska ambassaden på julmingel vilket skall bli riktigt spännande. Sist jag var bjuden till en ambassad så var det till norska ambassaden i Köpenhamn som hade ett modemingel där 2013. Skriver lite om minglet imorgon:) Ha en fin kväll!

Translation

Oh my, next Thursday is already Christmas Eve. Now I have been living in Stockholm for a whole semester. Time passes really quickly and I learned to navigate in the capital. I got a handful of new contacts and some new friends. It has been a stressful semester and I can not say I had the time to land here. I would like to focus on so many things at the same time that my life have become fragmented. I’ve want to be everywhere at the same time, which meant that I have stressed myself to much sometimes. For spring, I want to focus. I will think about what my goal is and how I will get there. This Christmas, in fact, already on Thursday I go home to my parents on the west coast, and I`m back then the 11th of january..There it is quiet, calm and close to the nature. I will make a calendar that will take me where I want. I will think about what I want to prioritize in life. Until then, this week, I will study and meet a couple of friends to wish a merry Christmas. Tonight I will go to the Polish Embassy on a christmas mingle which will be really exciting. Last time I was invited ​​was to the Norwegian Embassy in Copenhagen who had a fashion mingle there in 2013. Will write about the event tomorrow:) Have a nice eve!

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *