header-image

Vinst till ett värde av 4010 kr!! 13 december 2015

se-lars-wallin-inspiration-_1

Vinn Espressokoppar och kakfat!

Ursäkta det lite dåliga bloggandet men jag har bokstavligen drunknat i arbete, studier och julbestyr. För att kompensera detta tänkte jag ge er möjligheten att vinna ett underbart porslins-kit från Fyrklövern, designat av Lars Wallin. Det som står på spel är 4 st espressokoppar med fat samt tårtfat på fot. Jag har ju nämnt tidigare om tävlingen så här kommer den äntligen!!:)) 
Vinsten är värd 4010 kr (!) så passa på att delta nu. 
På torsdag är tävlingen avgjord och då mailar jag vinnaren och så skickas vinsten ut.
Hur du tävlar: Delta genom att kommentera detta inlägg och skriva en motivering om varför du vill vinna servisen Lace by Lars Wallin från Fyrklövern samt följ Fyrklövern på Facebook och Instagram. 
Lycka till finisar!
PicMonkey Collage
Translation
Excuse me for my really bad blog update, but I have literally been drowned in work and studies. To compensate for this, I will now have a contest here on my blog where you can win a wonderful kit from Fyrklövern, designed by Lars Wallin. The price is 4 espresso cups with saucers and a saucer for cakes. I’ve mentioned before about the contest so here it is finally !! :)) the prize is worth 4010 SEK (!) So take the opportunity to participate now. On Thursday the contest is done and I will choose a winner. 
How to compete:
Participate by commenting on this post and write a line about why you want to win the tableware Lace by Lars Wallin from Fyrklövern and then follow Fyrklövern on Facebook and Instagram.
Good luck!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Malin Junghard skriver:

  Inom mig växer en önskan starkare varje dag
  bara den ljuva servisen Lace kan stilla mitt behag.
  Det ljuvligt vackra mönstret med spetsdekor
  gör att fikastunden en riktig lyxkänsla får.
  Men så jag räknar stålarna ännu en sväng,
  det blir inte mycket över med föräldrapeng.
  Denna tävling gör dock att jag vågar drömma lite grann,
  om espresso… och tårtkalas…. – tänk om jag vann!!

  Har gillat på FB och instagram!

 2. Patrik Vincent skriver:

  Lars Wallin muggarna skulle vara klockrena till min nya espressomaskin från Löfbergs som jag fick i fars dag present.

 3. Ulrika Larsson skriver:

  Efter att ha kämpat med min USK utbildning i några år parallellt med arbete så hade dessa varit en fantastisk examenspresent

 4. Helga skriver:

  Jag har en teori: Generellt sett kan kaffe drickas ur det mesta. I brist på annat duger termos, tekopp eller glas. Det gäller dock inte espresso – det går inte att dricka ur något annat än en espressokopp. Och några sådana äger inte jag. Espresso är därmed en lyx jag framför allt förknippar med semester. Mer exakt, semester i Venedig. Låt mig, med de här kopparna i min ägo, få hem den efterlängtade semesterkänslan och lyxen till mitt kök!

 5. Malin skriver:

  För en otroligt vacker servis!! Jag är snart i mål med min bakbok och den här servisen hade gjort sig utmärkt som rekvisita och inte minst på hyllan i vardagsrummet. En fin present som ger mig det lilla extra jag behöver för att fullföra boken!:)

 6. Johannes skriver:

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag servisen vann.
  Prislappen är egentligen för stor så det är bara att glömma,
  fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.

  Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
  – så skulle jag nämligen slå in Lace-servisen om jag bara vann…
  Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
  hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? De är ju så dyra.”
  Och jag svarar: ”Det var Angelica Hellgren som tyckte att du servisen skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”