header-image

koppar och fat 30 november 2015

hd

Kvalité och Design

Här kommer ett litet inspirationsinlägg inför en tävling jag snart kommer att ha här på bloggen innan jul. Ni som läst min blogg här nu vet ju att jag skrev om Fyrklöverns samarbete med Lars Wallins, och om kaffekoppen som jag fick på posten, och nu har jag gått och blivit tokförtjust i hela servisen. Dukning adderar någonting till hela måltiden eller fikat. Om man då som jag är förtjust i spets och couture så är Fyrklöverns designsamarbete med Sveriges ledande couturedesigner Lars Wallin ett perfekt giftemål tycker jag. Eftersom jag också är utbildad kock från början så tycker jag att fina tallrikar, koppar och fat av hög kvalitet och design är extra viktigt, eller vad tycker ni?

Translation

Here’s a inspirational post as a preview before a competition I will have here on my blog very soon. Beautiful table wear adds something to the meal or the coffee break. I am fond of lace and fashion fabric so Fyrklöverns design collaboration with the leading couture designer Lars Wallin, is a perfect marriage, I think. I am also a trained chef from the beginning, and therefor nice plates, cups and dishes of high quality and design is especially important. Have now a really nice Monday!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *