header-image

söndag 22 november 2015

DSC_0288Life On Speed

Söndag. Här får ni en äldre söndagsbild från förra månaden då jag satt i soffan hos Sofie och läste YogaGirls träningsbok, doftade på Voluspa och drack vatten i champagneglas. En betydligt lugnare söndag. Sedan den dagen har tempot skruvats upp betydligt.  Den sista tiden har bara gått i ett. Jag överdriver inte när jag säger att jag nog träffar 100 nya människor per vecka. Alla nätverksträffar, mingel, möten, banketterna jag jobbar på, events, dejter, kurser, workshops och föredrag. Dessa aktiviteter inkluderar ju massor av möten med nya människor. Stockholmslivet erbjuder aktivitet och spännande saker hela tiden och eftersom jag har varit bloggare i över fem år nu så står jag på en hel massa listor, vilket betyder inbjudningar stup i kvarten. Vardagen har inte kommit till mitt Stockholm ännu. Varje dag är som en spännande upptäcktsfärd och hela tiden besöker jag nya adresser. Det som jag skulle behöva i livet just nu är balans. Jag är egentligen i akut behov av fysisk aktivitet. Träningen är i stort sett obefintlig. Jag är lyckligt lottad och behöver inte göra en större uppoffring för att se vältränad ut men det är bara ett spel för gallerierna. Jag är ofta stel, har ryggont och flåsar för ingenting. Min hållning är förfärlig och mina inre organ är säkert inte i det bästa skiktet. Träning har aldrig stått högt upp på agendan när jag bott utomlands. Inte i Sverige heller. Men jag drömmer om att en dag bli superfit och stark…vältränad. Men jag är så lat. Jag är en sann livsnjutare. Älskar restauranger, bistros tavernor, fika, kafferaster, cafèer, konditorier, enotecas. Det är så långt ifrån späkning och träning av kroppen som man kan komma. Men det ena behöver ju inte utesluta det andra. I Januari vill jag signa upp mig på yoga för hur det nu än är så är hälsan det viktigaste.

Translation

Sunday. Here is an older picture from a Sunday last month when I was sitting on the couch with Sofie and read Yoga Girls training book. A much calmer Sunday. Since that day, my life tempo has been speeding up. I am not exaggerating when I say that I probably meet 100 new people every week. All network meetings, mingling, meetings, the banquets I’m working on, events, dates, courses, workshops and lectures. All that includes many meetings with new people. Stockholm Life offers fun and exciting things all the time and because I have been a blogger for over five years now, I`am on a whole bunch of press lists, which means invites everywhere. What I would need in life right now is balance. I’m in urgent need of physical activity. I am lucky because I can eat everything I want, not train and still look fit. But I am often stiff, has back pain and panting for nothing. My posture is terrible and my internal organs are certainly not in a good shape. Training has never been high on the agenda when I lived abroad. Not in Sweden either. But my dream is to one day become superfit and strong … physically fit. But I’m so lazy. I am a true bon vivant. Love restaurants, bistros, taverns, snacks, coffee breaks, cafes, pastry shops, enotecas. It is so far from mortification and training of the body as you can get. But one need not exclude the other. In January, I want to sign up for yoga, because health is always the most important thing.

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Arsenal skriver:

    This is a really good read for me, thank you!