header-image

lovisa burfitt+hemtex 19 november 2015

DSC_1348 DSC_1361DSC_1366DSC_1342asl”Paris, Please”

Under våren (v.12) kommer kanske vårens mest spännande samarbete, nämligen Lovisa Burfitt och Hemtex. Lovisa bor och arbetar i Provence, efter att ha bott i Paris i 10 år. Bland hennes kunder är Sephora, Guerlain, Rörstrand, Selfridges, Prêt-à-porter Paris, Procter & Gamble, Franck et Fils Paris, Absolut Vodka, The Hotel Bryssel, Le Ciel Bleu i Tokyo, och nu så är hon alltså aktuell med ett samarbete med Hemtex. Kollektionen hon skapat innehåller kuddar, porslin, brickor, sängkläder, skärbrädor, dusch-drapperier och priserna kommer att ligga mellan 99-599 kr. Just denna kollektionen är inspirerad av Paris och heter ”Paris Please”, och den känns väldigt inspirerad av modevärlden. Det är fint att kollektionen är inspirerad av Paris. Vi behöver påminnas om hur underbar staden är och inte bara det hemska som just skett.

Translation

This spring (v.12) a very exciting collaboration will be launched, namely Lovisa Burfitt and Hemtex. Lovisa lives and works in Provence, after living in Paris for 10 years. Before she has Sephora, Guerlain, Rörstrand, Selfridges, Prêt-à-Porter Paris, Procter & Gamble, Franck et Fils Paris, Absolut Vodka, The Hotel Brussels, Le Ciel Bleu in Tokyo as clients, and now she is up to date with with Hemtex. The collection she created includes pillows, dishes, trays, linens, cutting boards and the prices will be between 99-599 SEK. This particular collection is inspired by Paris and it`s called ”Paris Please”, and it feels very inspired by the fashion world. It is great that collection is inspired by Paris. We need to be reminded of how wonderful the city is and not just the horrible attack that just happened.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *