header-image

en bild att drömma till 18 november 2015

DSC_1349#throwback

Har gått på ett 20-tal pressvisningar och har egentligen VÄLDIGT mycket nyheter att blogga om men nu när jag satte mig vid datorn så blev det helt blankt. Har fått så mycket intryck att det är svårt att sålla. Jag behöver en natt på mig att smälta intrycken helt enkelt. Jag ger er istället en underbar bild från min semester i Filippinerna från i Februari, för det är väl nu i November som vi behöver dagdrömma som mest?

Translation

Have been on like 20 press previews this week and my mind is totally overloaded. I need at least one night to melt all the impressions that I got. Instead I give you a beautiful image from my holiday The Philippines this February. We need to dream away when its November..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *