header-image

underneath your clothes 17 november 2015

DSC_1193DSC_1190DSC_1192rosaVårens underkläder

Just nu är det pressvecka i Stockholm vilket betyder ett 20-tal besök på olika PR-byråer i Stockholm där vi kollar in vårens nyheter inom mode, inredning, design, mat och dryck. Ni kan följa mig live på snapchat där jag heter Etniana. Snabba men inspirerande videos utlovas. På dessa visningar ser man vart åt trenderna pekar och i vilken riktning som trendvindarna blåser. Vi börjar med förra veckans visning hos Mandel PR som visade underkläder från tyska företaget Anita. På bilderna ser ni underkläder från Rosa Faia A/W 2015. Det tyska familjeföretaget Anita har producerat och tillverkat underkläder sedan 1886 och ägs idag av samma familj. Deras underkläder (samt badkläder) kännetecknas av underkläder av hög kvalitet och design, och framförallt med tonvikt på det sportiga och funktionella. Rosa Faia (bild ovan), ett av bolagets varumärken, erbjuder mer exklusiva underkläder och badkläder i modesegmentet. På bilden ovan visar Carolina, som är ansvarig för Anita:s PR i Sverige, höstens och vårens nyheter från Rosa Faia. Jag provade en av BH.arna och slogs av hur skön den var. Vanligtvis köper jag alltid underkläder hos Lindex eller HM och ofta har jag upplevt att det skaver och slits ut ganska snabbt. Efter detta pressbesök funderar jag allvarligt på att investera i en riktigt bra vardags BH.

Translation

Right now, it`s press week in Stockholm, which means like 20 visits to various PR agencies in Stockholm, where we see the spring news in fashion, interior design and food. You can follow me live on snapchat under the name Etniana. Quick but inspiring videos are published every hour live. On these tours you can see where the trends goes. We start with last week’s press week on Mandel PR that presented underwear from the German company Anita. In the pictures you can see underwear from Rosa Faia A/W 2015. The German family business, Anita began producing and selling underwear back in 1886 and is owned today by the same family. Their production is characterized by high quality lingerie and swimwear, which is characterized by both function and design standards, in the sport and lifestyle. Their Anita lingerie line includes garments for many different occasions, with an emphasis on the sporty and functional. Rosa Faia, another of the company’s brands, offers exclusive lingerie and swimwear in fashion segment. The picture above shows Carolina, which is responsible for Anita’s PR in Sweden, the autumn and spring, news of Rosa Faia. I tried one of the bra and was struck by how comfortable it was. After this press week I’m thinking seriously about investing in a really good everyday bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *