header-image

lunch på bistro pastis 10 november 2015

DSC_0460DSC_0443DSC_0448paDSC_0449DSC_0458DSC_0451pasDSC_0469DSC_0461DSC_0472DSC_0476Tried and tasted

I lördags var jag och Maggan på Bistro Pastis i Gamla Stan. Mysigare ställe får man leta efter. Det var trångt, luktade lite gammal källare blandat med rödvin och musiken och servitören var fransk. Älskar när restauranger som går all in, både med musik, inredning, mat och personal. Jag käkade griskind (!) med rödvinsås samt bönor och salvia. Rustikt, tungt och gott och inget fel på griskind för övrigt. Maggan tog en klassisk chèvresallad. Lätt och nyttigt.

Translation

Last Saturday, me and Magdalena ate lunch at Bistro Pastis in Gamla Stan. Cozier place is hard to find. The music and the waiter was French. Love when restaurants go all in, both with music, decor, food and the staff. I ate pork cheek (!) With red wine sauce and beans and sage. Rustic, heavy and good, and nothing wrong with pork cheek, actually. Magdalena took a classic chèvre salad. Easy and light.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *