header-image

couture+porslin=sant 9 november 2015

lwDSC_0489DSC_0496Couture och porslin

Idag fick jag ett underbart pressmeddelande levererat till dörren i form av en liten söt kaffekopp med chokladbönor. Det är nämligen så att Lars Wallin har tagit sin couture till kaffebordet. Tillsammans med Fyrklövern har han skapat en coutureinspirerad kaffeservis som heter Lace. Förra året designade Lars Wallin sin matservis Lace som fick stor uppmärksamhet i press och media och nu tar Lars succén med sig till kaffebordet. Koppar och fat är dekorerade med franskt spetsmönster och delarna är handmålade med kant i äkta platina. Om man gillar mode så är ju den här servisen helt perfekt.

Translation

Today I received a beautiful press release delivered to my door and I got a small and cute coffee cup with chocolate beans. So why, well, the couture designer Lars Wallin has taken his couture to the coffee table. Along with Fyrklövern he has created a couture-inspired coffee tablewear called Lace. Last year, Lars Wallin designed the tableware Lace for the kitchen, and it got lots of attention in the press and media. Now Lars has taken the success to the coffee table. Cups and saucers are decorated with French lace designs and parts are painted with an edge of real platinum. If you like fashion then of course this is absolutely perfect.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. […] jag snart kommer att ha här på bloggen innan jul. Ni som läst min blogg här nu vet ju att jag skrev om Fyrklöverns samarbete med Lars Wallins, och om kaffekoppen som jag fick på posten, och nu har […]