header-image

bloggare på lyx.se 9 november 2015

DSC_0457Lyx.se – min nya portal

TADA!!!!! Välkommen till mina nya blogg här på Lyx.se. Det är på den här fina sidan som jag kommer ligga numera och det är så roligt att få ha sin blogg på en snygg och inspirerande portal. Michaela som driver sajten har jag haft kontakt med i drygt två år och vi har även samarbetat. Nu skall Lyx.se satsa på bloggare och då får jag vara med från start vilken känns hur kul som helst. Vad är lyx då? Jo, Lyx.se är ett E-magasin som har 14 skribenter som täcker cirka 29 ämnen, bland annat Arkitektur, Design, Events, Klockor & smycken, Mat, Mode och Vin och sprit mm. Eftersom jag har bakgrund som skribent och frilans på olika tidningar så känns det helt rätt att vara på en portal som lägger vikt på redaktionellt innehåll och roliga ämnen:-)

Så vad är nytt på min blogg nu då? Inte så mycket men lite mer fokus på skönhet och mode, shopping och stylingtips, men också såklart restaurangbesök, resor, inspiration, tankar, karriär osv. Det som jag alltid har skrivit om på mina andra bloggar. Jag hoppas ni hänger med på den här spännande resan:) Bilden är tagen i September om ni undrar framför kungliga slottet. Outfit: Topp från J.Lindeberg och jeans från Vero Moda. 

Translation

TADA !!!!! Welcome to my new blog here at Lyx.se. It is here you can find me now, and it’s so fun to have my blog in a stylish and inspirational site like Lyx.se. Lyx.se will now focus on bloggers and thats how I`ve got involved from the start. So what is lyx.se? Well, its an e-magazine that has 14 writers covering around 29 topics, including Architecture, Design, Events, Watches & Jewelry, Food, Fashion and Wine and spirits and more. Since I have a background as a writer and freelancer on newspapers it feels right to be on a site that has editorial content and fun topics:-)

So what’s new on my blog now? Not much but a little bit more focus on beauty and fashion, shopping and styling tips, but also of course eating out, traveling, inspiration, thoughts, career and etc. It will be topics I always have been written about on my other blog. I hope you will follow me on this exciting journey:) The picture is taken in September with the royal palace in the background. My outfit: Top from J.Lindeberg and jeans from Vero Moda. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *